Lorenzo
Geschreven door

Voor indoor evenementen is kunstgras de perfecte oplossing als ondergrond. Denk aan theaterproducties, indoor sportevenementen en beurzen. Het is snel geïnstalleerd en opgeruimd. Als het kunstgras vuil wordt, is het eenvoudig schoon te maken. Kunstgras is zeer duurzaam en heeft zeer weinig tot geen onderhoud nodig. U kan het af en toe kammen om de haren omhoog te houden. Bent u vooral op zoek naar een betrouwbare en multifunctionele ondergrond voor uw indoor evenement? Bekijk dan nu ons uitgebreid assortiment en bestel jouw kunstgras

De voordelen van kunstgras op beurzen en indoor evenementen

Ten eerste is kunstgras een fantastisch product om te gebruiken voor alle indoor evenementen zoals beurzen, theatervoorstellingen, sport events en kantoorruimtes. Kunstgras is een steeds populairdere optie onder standenbouwers. Het geeft je stand een frissere look waarmee je meer zal opvallen dans de traditionele look.

Daarnaast kan u het kunstgras snel en vaak hergebruiken. Heeft u meerdere evenementen of beurzen op een korte periode? Geen enkel probleem! U rolt het kunstgras simpel op en rolt het bij het volgende evenement opnieuw open, snel en efficiënt. Zo ziet uw stand of evenement er altijd proper en verzorgd uit zonder veel tijdsverlies.

U kan uw kunstgras jarenlang blijven gebruiken. Bovendien vraagt kunstgras weinig onderhoud. Het proper houden is het enige wat u hoeft doen. Dit doe je door het te reinigen met een doekje en wat water als er iets op gemorst wordt en af en toe te stofzuigen.

 

Welk kunstgras is het meest geschikt voor uw beurs of event?

Weet u niet welk kunstgras u nu moet nemen? Contacteer ons en dan bekijken we samen met u welk kunstgras het best is voor uw event of beurs.

Contacteer ons

Kies het juiste kustgras voor jouw beurs!

Dubai Deluxe

Dubai Deluxe

€ 25,95/m²
37
mm
Poolhoogte
Zachtheid
Durability